VIASAT EPIC

Szeretjük a történelmet. A lenyűgöző részletektől a nagyívű, magával ragadó történetekig, a láncingektől és páncéloktól a felfedezésekig és katasztrófákig – a múlt valósággal rabul ejt bennünket. Ókori őseinktől egészen azokig a nemzedékekig, akik felépítették a világot, amelyben most élünk – tényeken alapuló programjaink életre keltik a történelmet intelligens, érdekfeszítő és üdítően modern műsorainkkal.

Történelmi dráma jellegű új műsorblokkunkkal egy lépéssel még tovább megyünk: elmeséljük a történeteket a tények mögött, és megtaláljuk az eseményekben rejlő drámát.

Gazdagon rekonstruált jelenetek, korhű, hiteles részletek, de mindenekfelett fantasztikus szereplők és izgalmas történetek, amelyek életre keltik a múltat: minőségi kosztümös drámákat nyújtunk, amelyek felkeltik az érdeklődést, szórakoztatnak és bővítik ismereteinket. Történelem nagytotálban – ez a Viasat Epic!

Nézze meg most

I. Erzsébet

Az Erzsébet, mely a kései éveiben mutatja be a szűz királynőt, leleplezi a konfliktust a nő kötelességtudata és a szíve által diktált ösztönök között, kudarcra ítélt szerelmi viszonyait, és egy erős és független nő küzdelmeit, aki azért harcol, hogy életben maradjon egy férfiak által uralt világban.

Az I. Erzsébetről szóló film A-listás sztárokat vonultat fel: az Oscar-díjas Helen Mirren (Erzsébet) és Jeremy Irons (Leicester grófja) mellett Hugh Dancy alakítja Earl grófját.

Epizódok