VIASAT EPIC

Szeretjük a történelmet. A lenyűgöző részletektől a nagyívű, magával ragadó történetekig, a láncingektől és páncéloktól a felfedezésekig és katasztrófákig – a múlt valósággal rabul ejt bennünket. Ókori őseinktől egészen azokig a nemzedékekig, akik felépítették a világot, amelyben most élünk – tényeken alapuló programjaink életre keltik a történelmet intelligens, érdekfeszítő és üdítően modern műsorainkkal.

Történelmi dráma jellegű új műsorblokkunkkal egy lépéssel még tovább megyünk: elmeséljük a történeteket a tények mögött, és megtaláljuk az eseményekben rejlő drámát.

Gazdagon rekonstruált jelenetek, korhű, hiteles részletek, de mindenekfelett fantasztikus szereplők és izgalmas történetek, amelyek életre keltik a múltat: minőségi kosztümös drámákat nyújtunk, amelyek felkeltik az érdeklődést, szórakoztatnak és bővítik ismereteinket. Történelem nagytotálban – ez a Viasat Epic!

Nézze meg most

Farkasok között

A Farkasok között Cromwell összetett intrikáit és titkos üzleteléseit követi. Cromwellét, a pragmatikus és művelt hatalmi irányítóét, aki szerény körülmények között nőtt fel, és rejtélyes múlttal rendelkezik, és aki a királyt és az országot szolgálja, miközben halálos politikai intrika, a király Boleyn Annával való viharos kapcsolata és a protestáns reformáció vallási felfordulása között navigál.

A Farkasok között, mely Hilary Mantel sikerkönyvéből született Mark Rylance és Damian Lewis főszereplésével, Thomas Cromwell közeli portéja; VIII. Henrik zseniális tanácsadójáé, amint a Tudor udvarban a hatalom folyosóin manőverez.